 |
|
|
|
|
|

|
|
.jpg)
|
|
|
Om naar de website van het wijnhuis te gaan klik je op de foto |
|
|
|
Bodega Ozalder stelt zich aan u voor :
Wij zijn een familie wijnbedrijf met veel ideeën en know-how. Dit zetten wij om in het maken van wijnen met een persoonlijk karakter. De liefde voor het land en het werk op het land zijn zeer belangrijk voor ons. Dit is wat wij hebben meegekregen van onze voorvaderen .
Wij houden van ons terroir en onze wijnstokken. De wijngaarden bevinden zich in midden van de Navarra. Vlakbij Estella waar de druivensoorten Tempranilla en Merlot kunnen gedijen onder ideale omstandigheden. Het niet te hete weer en korte periodes van regen geven een perfecte rijping.
Wij hebben een bescheiden wijnkelder met een capaciteit van 150.000 liter. Daar worden alleen wijnen opgeslagen uit onze eigen wijngaarden. We bezitten nieuwe ,moderne installaties met zeer geavanceerde technologie. Ook hebben we in onze kelders eiken vaten voor het opleggen van de rode wijnen. We gebruiken Frans en Amerikaans eiken. Altijd vindt er voor de botteling een vermenging plaats van wijnen uit de stalen tanks en uit de eiken vaten,
Wij hopen dat je nieuwsgierig bent geworden naar onze werkwijze en zijn ervan overtuigd, dat je zal gaan genieten van onze wijnen!
|
|
Wij importeren een geselecteerd aantal producten van dit wijnhuis.
|
|
|
Bodega Ozalder - Roble |
|
|
Druivensoort: Kleur: Geur: Smaak: Afdronk:
Lekker bij: |
Tempranillo 70%, Merlot 30% Licht paars van kleur Complexe geur van kersen, noten en florale tonen. Sappig paars fruit, kruidige tonen van het Franse eiken. Rond door rijping van 5 maanden op Frans eiken. Achterin de mond, de smaak van zoethout en kaneel. Vleesgerechten en kazen. |
|
|
|
|
|
|
|
Bodega Ozalder - Crianza |
|
|
Druivensoort: Kleur: Geur: Smaak:
Afdronk:
Lekker bij: |
Tempranillo 70%, Merlot 30% Dieprood van kleur Rood donker fruit, kruidige en zachte houttonen. Rijpe kersen, vettige tonen van geroosterd hout in combinatie met wat chocolade. Krachtig, intens en strijdlustig. Prachtige tannines in combinatie met subtiele specerijen. Rood vlees, stoofschotels en schimmelkazen. |
|
|
|
|
|
|
|
Bodega Oliva - Aceite Virgin Extra Arbequina
|
|
|
|
Olijvensoort: Kleur: Geur: Smaak:
Lekker bij: |
Arbequina Geel/Groenig en kraakhelder. Fijne neus van kruiden en specerijen (vooral peper) Niet te vet, wel zeer krachtig en ook hier een palet aan specerijen. Uitmuntend geschikt voor dressings. Een warm stokbroodje gedoopt in deze olijfolie is een pure delicatesse. Een toppertje uit de Navarra. |
|
|
|
|
|
|
|
Bodega Ozalder - Joven |
|
|
Druivensoort: Kleur: Geur: Smaak: Afdronk: Lekker bij: |
Merlot en Tempranillo Paarsrood van kleur Vol van sprankelend rood fruit. Krachtig en toch heel toegankelijk Lang en verfijnd RBBQ en pittige kazen |
|
|
|
|